„Kuknia“ Panemunės pilyje duris atvėrė 2024 m. rugpjūčio mėnesį. Pavadinimas simbolizuoja dvaro virtuvę, nes anksčiau krosnis bei plyta ant kurios gaminama, buvo vadinama kuknia. Taip ir dabar gamindami laikomės šios tradicijos – didžioji dalis mūsų asortimento yra ruošiama pasitelkiant atvirą liepsną.
Meniu – nedidelis, tačiau viskas kas patiekiama yra šviežia ir rankų darbo. Naminiai virtiniai su varške ar koldūnai, keptas varškės sūris, naminė gira, šildančios sriubos – tai tik dalis to, ką patiekiame, gamindami iš kartos į kartą perduodamomis receptūromis. Gastronomijos savaitės meniu ne išimtis – laikomės sezoniškumo, kokybės, išskirtinumo bei skonių, kurie lengvai nukelia į vaikystę bei grąžina prisiminimus.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
ŽUVIENĖ SU ŠAMO KUKULIU
PATARŠKA
Perlinės kruopos | obuoliai | šakninės daržovės.
MOČIUTĖS PYRAGAS
Vytėnų g. 53, Pilies I kaimas, Jurbarko rajonas
Virtuvės šefas – Mantas Makaras
Rezervacijai:
+370 686 10104
Degustacijų pateikimo laikas:
Lapkričio 9 – 10 dienomis