restaurant-cover

Kuknia

„Kuknia“ Panemunės pilyje duris atvėrė 2024 m. rugpjūčio mėnesį. Pavadinimas simbolizuoja dvaro virtuvę, nes anksčiau krosnis bei plyta ant kurios gaminama, buvo vadinama kuknia. Taip ir dabar gamindami laikomės šios tradicijos – didžioji dalis mūsų asortimento yra ruošiama pasitelkiant atvirą liepsną.

Apie restoraną

Meniu – nedidelis, tačiau viskas kas patiekiama yra šviežia ir rankų darbo. Naminiai virtiniai su varške ar koldūnai, keptas varškės sūris, naminė gira, šildančios sriubos – tai tik dalis to, ką patiekiame, gamindami iš kartos į kartą perduodamomis receptūromis. Gastronomijos savaitės meniu ne išimtis – laikomės sezoniškumo, kokybės, išskirtinumo bei skonių, kurie lengvai nukelia į vaikystę bei grąžina prisiminimus.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

ŽUVIENĖ SU ŠAMO KUKULIU

PATARŠKA

Perlinės kruopos | obuoliai | šakninės daržovės.

MOČIUTĖS PYRAGAS

Vytėnų g. 53, Pilies I kaimas, Jurbarko rajonas

Virtuvės šefas – Mantas Makaras

Rezervacijai:

+370 686 10104

pilies.kuknia@gmail.com

Degustacijų pateikimo laikas:

Lapkričio 9 – 10 dienomis

Galerija