Tikrąją Amerikietišką virtuvę garsina patiekalai, kurių receptus Amerikos europiečiai atsivežė iš savo gimtųjų šalių. Taip ilgainiui susiformavo geriausių pasaulio patiekalų virtuvė Haute cuisine. A La Carte meniu galima rasti legendinių šedevrų su riebiosiomis ančių kepenėlėmis foie gras, šviežių autrių iš Prancūzijos pakrančių, marmurinės jautienos didkepsnių, „Imperial” konditerių kurtų desertų, bei kitų išskirtinių patiekalų. Tiesa, čia rasite ir modernių Lietuviškų patiekalų bei patiekalų pagal receptus, atstatytus su istorikų pagalba: Lietuvos Didikų, Radvilų, Bonos Sforcos.
Pristatysime modernių Lietuviškų patiekalų, bei patiekalų pagal receptus, atstatytus su istorikų pagalba: Lietuvos Didikų, Radvilų, Bonos Sforcos.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
LIETUVIŠKA RUGINĖ DUONA SU KMYNAIS IR SPANGUOLĖMIS
Purenti grietinėlės sviestukai su džiovintais baravykais | kadagio uogos | lydekos ikrai ant mėlynųjų bulvių traškučių su Crème fraîche | deginti čiobreliai.
LĖTAI 24 VAL. KEPTA PIENINĖ VERŠIENA
Sūdytų strimėlių padažas | petražolių aliejus | marinuotos voveraitės.
UNGURIENĖ PO SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS KEPURE
PUTPELĖ
„Džiugo” sūrio plutelė | karamelizuotos baby morkos | putpelės kiaušinis | bulvių muslinas.
Papildomai rekomenduojame užsisakyti:
VIRTINUKAI (+12 eur)
Vėžių uodegėlės | krapų ir upėtakio ikrų padažas.
JUODŲJŲ SERBENTŲ IR GERVUOGIŲ MIGDOLINIS PYRAGĖLIS (+12 eur)
Pagardintas šlakeliu „Voruta“ juodųjų serbentų trauktinės.
Subačiaus g. 2 Vilnius
Virtuvės šefas – Slava Janč
Rezervacijai:
+370 52553355
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 18:00 – 23:00