restaurant-cover

Holigans

Restorane Holigans kuriame skanų ir vertingą augalinį maistą be mėsos, žuvies, kiaušinių ir skonio stipriklių, renkamės kuo natūralesnius, vietinius bei ekologiškus produktus ir gaminame sveikesnius patiekalus bei desertus. Svečiai gali stebėti gaminimo procesus, kuriems mes keliame ypatingus švaros reikalavimus. Mes mėgstame skanų maistą ir mokame kaip reikiant pasilinksminti, tad kviečiame žmones kurti santykius bei tradicijas ir kartu leisti laiką jaukioje aplinkoje.

Apie restoraną

Holigans restorane – namais kvepiantys, kasryt šviežiai gaminami sotūs ir vertingi pietūs, išskirtiniai rankomis "nuo iki" gaminami desertai, gaminami tik iš ekologiškų ir itin kokybiškų ingredientų, turiningi HoliFriday vakarai su įvairiais atlikėjais bei augalinės gurmaniškos šefo Jokūbo inovatyviai kuriamos degustacinės vakarienės.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

NAMINIAI SPELTŲ MILTŲ VAFLIAI SU PAGARDAIS (vegan)

Eko burokėlių ir rozmarinų kremu

Eko burokėliai | rozmarinai | eko alyvuogių aliejus | citrinų sultys.

ARBA

Krienų ir tofu kremu

Tofu | krienai | naminis majonezas | raudonieji pipirai.

ARBA

Brokolių ir avokadų kremu

Brokoliai | avokadai | maistinės mielės | eko alyvuogių aliejus.

LĖTAI KEPTI PASTARNOKAI SU PAPRIKŲ IR EKOLOGIŠKŲ ŽEMĖS RIEŠUTŲ PUTĖSIAIS BEI RAUDONVIRŠIŲ PADAŽU

Pastarnokai | žolelės | žemės riešutai | paprikos | balzamiko actas | džiūvėsėliai | raudonviršiai | lapiniai kopūstai.

ŠOKOLADINIS EKOLOGIŠKŲ BUROKĖLIŲ-AVIEČIŲ DESERTAS "BURGUNDO"

Ekologiški begliuteniai avižų miltai | ekologiški burokėliai | ekologiški anakardžiai | ekologiška kakava | ekologiškas kokosų aliejus | ekologiškos datulės | ekologiškos razinos | avietės.

Verkių g. 27, Vilnius

Virtuvės šefas – Jokūbas Jurgaitis

Rezervacijai:

+370 640 77277

holigans.smalizaine@gmail.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VI 17:30 – 20:30

Galerija