restaurant-cover

Gurmanai

Ypatingi, išieškoti skoniai, jauki aplinka ir aukščiausios kokybės maistas. „Per 20 metų patirtį man teko gaminti maistą ne vienam garsiam pasaulio asmeniui. Apie tai aš dar tikrai papasakosiu. Aukščiausio lygio virtuvei pagrindiniu faktoriumi tampa produktų kokybė ir jų atsirinkimas. Džiaugiuosi, kad tuo galiu dalintis su restorano gurmanais, svečiais”, – Dainius Špakauskas.

Apie restoraną

Meniu įkvėptas kelionių po pasaulį ir gimtojo Klaipėdos miesto ilgesio derinys.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

KEPTA ANTIENOS KRŪTINĖLĖ

Bruknių padažas | pastarnokų kremas.

KEPTOS VOVERAITÈS SU ŠONINE

Grietinèles – žolelių padažas | bulvių piure | marinuoti agurkai.

OBUOLIŲ PYRAGAS

Vanilės padažas | ledai.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

JAUTIENOS SULTINIO SRIUBA SU PLĖŠYTA JAUTIENA

KEPTA ANTIENOS KRŪTINĖLĖ

Bruknių padažas | pastarnokų kremas.

KEPTAS STERKAS

Baravykai | krosnyje keptos šakninės daržovės.

OBUOLIŲ PYRAGAS

Vanilės padažas | ledai.

Užupio g. 30, Vilnius

Virtuvės šefas – Dainius Špakauskas

Rezervacijai:

+370 681 88800

info@dugurmanai.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

III – V 12:00 – 23:00

VI 10:00 – 23:00

VII 10:00 – 21:00

Galerija