Ypatingi, išieškoti skoniai, jauki aplinka ir aukščiausios kokybės maistas. „Per 20 metų patirtį man teko gaminti maistą ne vienam garsiam pasaulio asmeniui. Apie tai aš dar tikrai papasakosiu. Aukščiausio lygio virtuvei pagrindiniu faktoriumi tampa produktų kokybė ir jų atsirinkimas. Džiaugiuosi, kad tuo galiu dalintis su restorano gurmanais, svečiais”, – Dainius Špakauskas.
Meniu įkvėptas kelionių po pasaulį ir gimtojo Klaipėdos miesto ilgesio derinys.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
KEPTA ANTIENOS KRŪTINĖLĖ
Bruknių padažas | pastarnokų kremas.
KEPTOS VOVERAITÈS SU ŠONINE
Grietinèles – žolelių padažas | bulvių piure | marinuoti agurkai.
OBUOLIŲ PYRAGAS
Vanilės padažas | ledai.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
JAUTIENOS SULTINIO SRIUBA SU PLĖŠYTA JAUTIENA
KEPTA ANTIENOS KRŪTINĖLĖ
Bruknių padažas | pastarnokų kremas.
KEPTAS STERKAS
Baravykai | krosnyje keptos šakninės daržovės.
OBUOLIŲ PYRAGAS
Vanilės padažas | ledai.
Užupio g. 30, Vilnius
Virtuvės šefas – Dainius Špakauskas
Rezervacijai:
+370 681 88800
Degustacijų pateikimo laikas:
III – V 12:00 – 23:00
VI 10:00 – 23:00
VII 10:00 – 21:00