Gastronomijos pasaulis vystosi per dalijimąsi, eksperimentus, derinimą ir prisitaikymą. Ne paslaptis, kad mums geriausia valgyti, tai kas prieinama mūsų regione ir gali natūraliai jame užaugti. Ką parsivežame iš svetur, mes adaptuojame taip, kad būtų priimtina mūsų svečio skonio supratimui. Gastrolės – kūrybinė virtuvė, surinkusi geriausias patirtis ir tradicijas iš skirtingų virtuvių ir šalių. Mums labai patinka kurti maistą! Maistas gali ne tik pasotinti, jis padeda bendrauti, sukuria emociją, stebina, žavi ir įkvepia – tokį maistą mes kuriame. Išskirtiniai skoniai, unikalūs sprendimai, originali serviruotė, spalvos ir ingredientai – visa tai mūsų aistra ir kasdienybė.
Gastrolės restoranas yra pasiruošę rasti individualius sprendimus kiekvienam skoniui. Juk visi esate skirtingi su skirtingais norais, poreikiais ir savo vizija. Siekiame būti originalūs, neturėti barjerų ir nesitaikyti prie šablonų. Leiskimės į gastronominių atradimų kelionę kartu!
Šį kartą norime pakviesti į kelionę po Lietuvą, jos regionus, jūsų prisiminimus. Papasakosime apie skonių derinius, kurie nukels į senuosius Lietuvos dvarus, rudenėjančius Lietuvos miškus ir atostogas pas močiutę. Sukursime skonio ir atminties sintezę iš sezoninių lietuviškų gėrybių ir skonių, kurių lietuvių širdys ilgisi svetur.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
JUODOS DUONOS UŽKANDIS SU PLAKTU BUROKĖLIŲ SVIESTU
Deginti lašinukai | trumų kremas.
LENGVAI PARŪKYTA SKUMBRĖS FILĖ
Kremiška, švelni krienų tyrė | žolelių aliejus.
ELNIENOS KAPOTINIS
Kaparėliai, chalot svogūnai.
AGURKŲ IR MEDAUS ATGAIVA
KARPIS
Citrusinis žolelių padažas | purpurinės morkos | moliūgų perlai | pastarnokas | burokėlis.
ARBA
ELNIENA
Gervuogės burokėliai | grybai | bulvių šimtalapis | plaktas sviestas.
ČIOBRELIŲ PUTĖSIAI SU RIEŠUTŲ DUONA
Antaninių obuolių ir grikių medaus tyrė | karamelizuotas saldaus pieno sūris.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
JUODOS DUONOS UŽKANDIS SU PLAKTU BUROKĖLIŲ SVIESTU
Deginti lašinukai | trumų kremas.
LENGVAI PARŪKYTA SKUMBRĖS FILĖ
Kremiška, švelni krienų tyrė | žolelių aliejus.
KARPIS
Citrusinis žolelių padažas | purpurinės morkos | moliūgų perlai | pastarnokas | burokėlis.
ARBA
ELNIENA
Gervuogės burokėliai | grybai | bulvių šimtalapis | plaktas sviestas.
ČIOBRELIŲ PUTĖSIAI SU RIEŠUTŲ DUONA
Antaninių obuolių ir grikių medaus tyrė | karamelizuotas saldaus pieno sūris.
Manufaktūrų g. 20, Vilnius
Virtuvės šefė – Deimantė Novikaitė
Rezervacijai:
+370 6690 8576
Restoranas@gastroles.com
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 16:00 – 23:00