restaurant-cover

Gastrolės

Mums labai patinka kurti maistą! Maistas gali ne tik pasotinti, jis padeda bendrauti, sukuria emociją, stebina, žavi ir įkvepia – tokį maistą mes kuriame. Išskirtiniai skoniai, unikalūs sprendimai, originali serviruotė, spalvos ir ingredientai – visa tai mūsų aistra ir kasdienybė. Labai norime pasidalinti su Jumis savo idėjomis, kūriniais ir geriausiomis emocijomis.

Apie restoraną

Gastrolės restoranas yra pasiruošę rasti individualius sprendimus kiekvienam skoniui. Juk visi esate skirtingi su skirtingais norais, poreikiais ir savo vizija. Siekiame būti originalūs, neturėti barjerų ir nesitaikyti prie šablonų. Leiskimės į gastronominių atradimų kelionę kartu!

Šį kartą norime pakviesti į kelionę po Lietuvą, jos regionus, jūsų prisiminimus. Papasakosime apie skonių derinius, kurie nukels į senuosius Lietuvos dvarus, rudenėjančius Lietuvos miškus ir atostogas pas močiutę. Sukursime skonio ir atminties sintezę iš sezoninių lietuviškų gėrybių ir skonių, kurių lietuvių širdys ilgisi svetur.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

JUODOS DUONOS UŽKANDIS SU PLAKTU BUROKĖLIŲ SVIESTU

Deginti lašinukai | trumų kremas.

LENGVAI PARŪKYTA SKUMBRĖS FILĖ

Kremiška, švelni krienų tyrė | žolelių aliejus.

ELNIENOS KAPOTINIS

Kaparėliai, chalot svogūnai.

AGURKŲ IR MEDAUS ATGAIVA

KARPIS

Citrusinis žolelių padažas | purpurinės morkos | moliūgų perlai | pastarnokas | burokėlis.

ARBA

ELNIENA

Gervuogės burokėliai | grybai | bulvių šimtalapis | plaktas sviestas.

ČIOBRELIŲ PUTĖSIAI SU RIEŠUTŲ DUONA

Antaninių obuolių ir grikių medaus tyrė | karamelizuotas saldaus pieno sūris.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

JUODOS DUONOS UŽKANDIS SU PLAKTU BUROKĖLIŲ SVIESTU

Deginti lašinukai | trumų kremas.

LENGVAI PARŪKYTA SKUMBRĖS FILĖ

Kremiška, švelni krienų tyrė | žolelių aliejus.

KARPIS

Citrusinis žolelių padažas | purpurinės morkos | moliūgų perlai | pastarnokas | burokėlis.

ARBA

ELNIENA

Gervuogės burokėliai | grybai | bulvių šimtalapis | plaktas sviestas.

ČIOBRELIŲ PUTĖSIAI SU RIEŠUTŲ DUONA

Antaninių obuolių ir grikių medaus tyrė | karamelizuotas saldaus pieno sūris.

Manufaktūrų g. 20, Vilnius

Virtuvės šefė – Deimantė Novikaitė

Rezervacijai:

+370 6690 8576

Restoranas@gastroles.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 16:00 – 23:00

Galerija