restaurant-cover

Flow

Mūsų pagrindinis konceptas – moderni pasaulietiška virtuvė. Meniu keičiamas du kartus per metus, atsižvelgiant į sezoniškumą. Dirbame tiek su vietine produkcija, tiek su aukščiausios kokybės žaliavomis iš įvairiausių pasaulio kraštų. Restorano kryptis – garsinti ir populiarinti Plungės miestą, supažindinti Žemaitijos krašto žmones su naujais skoniais ir palikti pėdsaką Lietuvos gastronomijos žemėlapyje. Restorano ideologija – tradicinė virtuvė, netradiciškai.

Apie restoraną

Degustacinį meniu inspiravo Oginskio rūmų didikai, jų kultūra senosios tradicijos ir virtuvės subtilybės XVIII – XX a. Lietuvoje. Vietiniai Plungės ir žemaitijos ūkiai, sezoniškumas.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

FAZANO UŽTEPĖLĖ

Karamelizuotas moliūgas | kriaušių gelis | svarainių stiklas| tamsi naminė duonelė.

ELNIO IŠPJOVA

Kraujinė dešra – bulvių piurė | vovėraitės | raudono vyno redukcija | šalavijo – rozmarino kempinė | burokelių majonezas.

LEDAI

Naminės giros ledai | tamsios duonos trupiniai.

Dariaus ir Girėno g. 10, Plungė

Virtuvės šefas – Lukas Gaudutis

Rezervacijai:

+370 647 99992

info@oginskihotel.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

IV – VII 16:00 – 22:00

Galerija