Mūsų pagrindinis konceptas – moderni pasaulietiška virtuvė. Meniu keičiamas du kartus per metus, atsižvelgiant į sezoniškumą. Dirbame tiek su vietine produkcija, tiek su aukščiausios kokybės žaliavomis iš įvairiausių pasaulio kraštų. Restorano kryptis – garsinti ir populiarinti Plungės miestą, supažindinti Žemaitijos krašto žmones su naujais skoniais ir palikti pėdsaką Lietuvos gastronomijos žemėlapyje. Restorano ideologija – tradicinė virtuvė, netradiciškai.
Degustacinį meniu inspiravo Oginskio rūmų didikai, jų kultūra senosios tradicijos ir virtuvės subtilybės XVIII – XX a. Lietuvoje. Vietiniai Plungės ir žemaitijos ūkiai, sezoniškumas.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
FAZANO UŽTEPĖLĖ
Karamelizuotas moliūgas | kriaušių gelis | svarainių stiklas| tamsi naminė duonelė.
ELNIO IŠPJOVA
Kraujinė dešra – bulvių piurė | vovėraitės | raudono vyno redukcija | šalavijo – rozmarino kempinė | burokelių majonezas.
LEDAI
Naminės giros ledai | tamsios duonos trupiniai.
Dariaus ir Girėno g. 10, Plungė
Virtuvės šefas – Lukas Gaudutis
Rezervacijai:
+370 647 99992
Degustacijų pateikimo laikas:
IV – VII 16:00 – 22:00