restaurant-cover

Fabrikėlis

Virtuvės šefo Ovidijaus Orentos įkvėpimas – tos pačios vietinės daržovės, mėsa ir žuvis, kurios atsidurs jūsų lėkštėse. Čia pirmenybę teikiama minimalistinei estetikai ir skonių grynumui. Tad po vakarienės labiausiai pagirsite pasakę, kad buvo skanu, ir pažadėjo sugrįžti – ne tik dėl maisto, bet ir dėl malonios pažinties.

Apie restoraną

Esame sukūrę neformalią aplinką fine dining patirčiai, atvirai pasakojame apie produktus, kuriems toli iki restorano važiuoti nereikėjo, ir žoleles, kurias miške renkame patys. Susitikime keturiskart per metus – nes besikeičiant sezonams, pasitiksime jus su tomis pačiomis šypsenomis ir vis nauju meniu.

Mes fermentuojame, rūkome, sūdome ir brandiname, kad jūs seniai pažįstamus skonių derinius patirtumėte taip, lyg pirmą kartą.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

BULVIŲ, KEFYRO IR UPĖTAKIO UŽKANDIS

GRYBŲ PYRAGĖLIAI SU SULTINIU

BRANDINTA KIAULIENOS NUGARINĖ SU KOPŪSTAIS

OBUOLIŲ DESERTAS

Pasakų g. 9, Vilnius

Virtuvės šefas – Ovidijus Orenta

Rezervacijai:

+370 620 55009

arnas@fabrikelis.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

III – V 17:00 – 23:00

VI 14:00 – 23:00

Galerija