restaurant-cover

Elven

Žuvies ir jūros gėrybių restoranas.

Apie restoraną

Kūrybinis meniu, atspindintis rudens tendencijas naudojant žuvį ir neįprastą pateikimo pasirinkimą.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

SŪDYTA STRIMELĖ

Marinuotos bulvės | rauginti agurkai | žalumynų gremolata.

KEPTAS UNGURIO IR OTO CEPELINAS

Morkų ir šafrano padažas| marinuotos žaliosios salotos.

KEPTAS OBUOLIŲ PYRAGAS

Sluoksniuotos tešlos su kava lakštai | aguonos.

L. Stuokos Gucevičiaus g. 7, Vilnius

Virtuvės šefas – Adomas Jegnoras

Rezervacijai:

+370 699 80 680

info@elven.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

II – VI 17:00 – 23:00

Galerija