restaurant-cover

Dine

Modernus klasikinių restoranų atstovas, žiūrintis į europietišką virtuvę per lietuvišką prizmę. Restorano meniu puikuojasi iki smulkmenų išdirbti patiekalai, kurių pagrindas – jūros gėrybės, žuvis ir mėsa. Prie kiekvieno patiekalo aptarnaujantis personalas atsakingai parinks tinkantį vyną, kuris pabrėš skonio subtilumą. Vienas iš išskirtinių akcentų – vyno ir deserto deriniai. Tai unikali ir neįprasta patirtis, kurios dėka, labiausiai atsiskleidžia gėrimo įtaka maisto skoniams.

Apie restoraną

Meniu yra nedidelis ir iki smulkmenų išieškotas, taigi ir jo atnaujinimas vyksta gana atsargiai – svečiai čia grįžta dėl savo favoritų. Čia rasite žuvies ir mėsos patiekalų, taip pat visada yra bent keli vegetariniai variantai – viskas yra gardinama sezoninėmis gėrybėmis ir jų neįprastais deriniais. Žinoma, kaip ir priklauso tokio lygio restoranui, virtuvė beveik viską – nuo padažų, sviestų iki šviežiai kepamos duonos – gamina vietoje. Čia pat rūkoma ir mėsa, žuvis, pieno produktai.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

LIETUVIŠKAS PIENAS IR POMIDORAI

SILKĖ IR SVOGŪNAI

ŠONINĖ IR MIDUS

BULVIŲ KOŠĖ IR KEFYRAS

ŠALTIBARŠČIAI

DANIELIUS IR BUROKĖLIAI

Gedimino pr. 35, Vilnius

Virtuvės šefas – Donatas Šatkauskas

Rezervacijai:

+370 672 23272

info@dinerestaurant.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I – V 17:30 – 22:00

VI 12:00 – 22:00

Galerija