Modernus klasikinių restoranų atstovas, žiūrintis į europietišką virtuvę per lietuvišką prizmę. Restorano meniu puikuojasi iki smulkmenų išdirbti patiekalai, kurių pagrindas – jūros gėrybės, žuvis ir mėsa. Prie kiekvieno patiekalo aptarnaujantis personalas atsakingai parinks tinkantį vyną, kuris pabrėš skonio subtilumą. Vienas iš išskirtinių akcentų – vyno ir deserto deriniai. Tai unikali ir neįprasta patirtis, kurios dėka, labiausiai atsiskleidžia gėrimo įtaka maisto skoniams.
Meniu yra nedidelis ir iki smulkmenų išieškotas, taigi ir jo atnaujinimas vyksta gana atsargiai – svečiai čia grįžta dėl savo favoritų. Čia rasite žuvies ir mėsos patiekalų, taip pat visada yra bent keli vegetariniai variantai – viskas yra gardinama sezoninėmis gėrybėmis ir jų neįprastais deriniais. Žinoma, kaip ir priklauso tokio lygio restoranui, virtuvė beveik viską – nuo padažų, sviestų iki šviežiai kepamos duonos – gamina vietoje. Čia pat rūkoma ir mėsa, žuvis, pieno produktai.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
LIETUVIŠKAS PIENAS IR POMIDORAI
SILKĖ IR SVOGŪNAI
ŠONINĖ IR MIDUS
BULVIŲ KOŠĖ IR KEFYRAS
ŠALTIBARŠČIAI
DANIELIUS IR BUROKĖLIAI
Gedimino pr. 35, Vilnius
Virtuvės šefas – Donatas Šatkauskas
Rezervacijai:
+370 672 23272
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 17:30 – 22:00
VI 12:00 – 22:00