Vilniaus senamiesčio paveldo apsuptyje įsikūręs spalvingasis restoranas „Botanist” lankytojų pamėgtas kaip Viduržemio jūros ir Lotynų Amerikos virtuvių patiekalų vieta su firminių kokteilių meniu. Skanų maistą ir gėrimus vainikuoja jauki, nuoširdiems pokalbiams ir naujiems potyriams įkvepianti aplinka.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
NAMINĖ DUONA
Varškės sūrio kremas | sūdytas agurkas | medaus traškutis | vytintos kiaulienos trupiniai.
VIRTINUKAI SU BARAVYKAIS IR DŽIUGO SŪRIO ĮDARU
Grietinėlės ir baravykų padažas | laiškinio česnako aliejus.
ELNIENOS KEPSNELIAI
Degintų daržovių asorti | lietuviško viskio padažas su spanguolėmis.
ARBA
ŠAMO FILĖ
Karamelizuotų kalafiorų tyrė | kopūstas | marinuotas kalafioras | rūkyti silkės ikrai.
MĖLYNIŲ KREMINIS DESERTAS
Balto šokolado traškutis | citrusų trupiniai.
Didžioji g. 26, Vilnius
Virtuvės komanda – Botanist restorano komanda
Rezervacijai:
+370 674 29308
Degustacijų pateikimo laikas:
I – IV 17:00 – 22:00
V 17:00 – 23:00
VI 16:00 – 23:00
VII 16:00 – 22:00