restaurant-cover

Botanist

Vilniaus senamiesčio paveldo apsuptyje įsikūręs spalvingasis restoranas „Botanist” lankytojų pamėgtas kaip Viduržemio jūros ir Lotynų Amerikos virtuvių patiekalų vieta su firminių kokteilių meniu. Skanų maistą ir gėrimus vainikuoja jauki, nuoširdiems pokalbiams ir naujiems potyriams įkvepianti aplinka.

Apie restoraną

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

NAMINĖ DUONA

Varškės sūrio kremas | sūdytas agurkas | medaus traškutis | vytintos kiaulienos trupiniai.

VIRTINUKAI SU BARAVYKAIS IR DŽIUGO SŪRIO ĮDARU

Grietinėlės ir baravykų padažas | laiškinio česnako aliejus.

ELNIENOS KEPSNELIAI

Degintų daržovių asorti | lietuviško viskio padažas su spanguolėmis.

ARBA

ŠAMO FILĖ

Karamelizuotų kalafiorų tyrė | kopūstas | marinuotas kalafioras | rūkyti silkės ikrai.

MĖLYNIŲ KREMINIS DESERTAS

Balto šokolado traškutis | citrusų trupiniai.

Didžioji g. 26, Vilnius

Virtuvės komanda – Botanist restorano komanda

Rezervacijai:

+370 674 29308

info@botanist.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I – IV 17:00 – 22:00

V 17:00 – 23:00

VI 16:00 – 23:00

VII 16:00 – 22:00

Galerija