BLUE GASTRO – didžiausias vyno baras su virtuve Panevėžio regione.
Patiekalai džiugins tiek gaiviais sezoniniais ingredientais, tiek paprastumu, tiek ir subtiliais skoniais, paliekančiais ilgai išliekantį įspūdį.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
JUODA DUONA SU PLUTA
Naminė plikyta duona, kurią kepame vietoje ir žadiname Stasio vaikystės prisiminimus... skonių pagardai - ančiuvių sviestas, avokadas bei aviečių ikriukai.
LAŠIŠOS KEPSNYS A LA STASYS
Karamelizuotas lašišos kepsnys su žiedinių kopūstų bei morkų piurė, pagardinta daržovių kapotiniu.
SALDUS MENAS
Grikių granola su kokosų jogurtu, pagardinta kaimo uogomis ir mėta.
Respublikos g. 40, Panevėžys (Stasys Museum)
Virtuvės šefė – Nijolė Talijūnienė
Rezervacijai:
+370 646 40362
Degustacijų pateikimo laikas:
II – VII 11:00 – 21:00