restaurant-cover

Blue Gastro

BLUE GASTRO – didžiausias vyno baras su virtuve Panevėžio regione.

Apie restoraną

Patiekalai džiugins tiek gaiviais sezoniniais ingredientais, tiek paprastumu, tiek ir subtiliais skoniais, paliekančiais ilgai išliekantį įspūdį.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

JUODA DUONA SU PLUTA

Naminė plikyta duona, kurią kepame vietoje ir žadiname Stasio vaikystės prisiminimus... skonių pagardai - ančiuvių sviestas, avokadas bei aviečių ikriukai.

LAŠIŠOS KEPSNYS A LA STASYS

Karamelizuotas lašišos kepsnys su žiedinių kopūstų bei morkų piurė, pagardinta daržovių kapotiniu.

SALDUS MENAS

Grikių granola su kokosų jogurtu, pagardinta kaimo uogomis ir mėta.

Respublikos g. 40, Panevėžys (Stasys Museum)

Virtuvės šefė – Nijolė Talijūnienė

Rezervacijai:

+370 646 40362

bluegastro@vasaris.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

II – VII 11:00 – 21:00

Galerija