restaurant-cover

Balzac

Dvi Gastronomijos savaitės žvaigždes laimėjęs restoranas „Balzac” kviečia pasinerti į prancūzišką nuotykį Vilniaus senamiestyje. Muzika, aplinka, patiekalai bei ypatingas prancūziško vyno asortimentas nukels Jus tiesiai į Paryžiaus Monmartrą. Kartu su Gastronomijos savaitės meniu įneš lietuviškų "prieskonių" prancūzų klasikai.

Apie restoraną

Prancūziškos virtuvės subtilybėms susijungus su lietuviškais skoniais gausite harmoningą kulinarinių tradicijų sintezę. Šios gastronomijos savaitės metu „Balzac” turėsite išskirtinę galimybę paragauti naujų patiekalų, kur lietuviški ingredientai suspindės naujomis spalvomis.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Ančių kepenėlių terinas | moliūgų tyrė | šaltalankiai | burokėlių braunis

Starkio filė | citrininis risotto | baravykai | voveraitės | bulvių traškučiai

Obuolių "tarte tatin" | ledai

Savičiaus g. 7, Vilnius

Virtuvės šefė – Aistė Urbanavičiūtė

Rezervacijai:

+370 6148 9223

info@balzac.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 17:00 – 22:00

Galerija