Dvi Gastronomijos savaitės žvaigždes laimėjęs restoranas „Balzac” kviečia pasinerti į prancūzišką nuotykį Vilniaus senamiestyje. Muzika, aplinka, patiekalai bei ypatingas prancūziško vyno asortimentas nukels Jus tiesiai į Paryžiaus Monmartrą. Kartu su Gastronomijos savaitės meniu įneš lietuviškų "prieskonių" prancūzų klasikai.
Prancūziškos virtuvės subtilybėms susijungus su lietuviškais skoniais gausite harmoningą kulinarinių tradicijų sintezę. Šios gastronomijos savaitės metu „Balzac” turėsite išskirtinę galimybę paragauti naujų patiekalų, kur lietuviški ingredientai suspindės naujomis spalvomis.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Ančių kepenėlių terinas | moliūgų tyrė | šaltalankiai | burokėlių braunis
Starkio filė | citrininis risotto | baravykai | voveraitės | bulvių traškučiai
Obuolių "tarte tatin" | ledai
Savičiaus g. 7, Vilnius
Virtuvės šefė – Aistė Urbanavičiūtė
Rezervacijai:
+370 6148 9223
info@balzac.lt
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 17:00 – 22:00