„Babble“ tikime, kad galime sukurti džiaugsmo, ryšio ir kulinarinių tyrinėjimų akimirkas. Mūsų gyvybingoje bendruomenės atmosferoje dienos atrodo kaip pokyliai, o vakarai yra priežastis švęsti. Mūsų meniu tikslas – paskatinti svečius dalintis, tyrinėti naujus skonius ir mėgautis įvairia Viduržemio jūros regiono virtuve, nesvarbu, ar tai sultingas kepsnys, šviežia žuvis ar žuvies crudo – kiekvienas galės atrasti ir paragauti kartu.
Gastronomijos savaitės metu įprasti nostalgiški lietuviški produktai įgaus naują formatą, o tam panaudosime senas gamybos technikas – rūkysim, sūdysim ir džiovinsim. Šiene rūkytas lietuviškas sūris, sūdyta ir džiovinta žuvis, – vieni iš produktų, kuriuos ragausite vakarienės metu.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Lietuviški sūriai | fermentuotos uogos ir daržovės
Sūdytas ešerys | pušų gelis | peletrūnas
Šiene ir kadagiuose rūkyta antis | perlinės kruopos | gelteklės
Šakotis | kepti obuoliai | spanguolės
Gedimino pr. 39, Vilnius
Virtuvės šefai – Dominykas Baronas ir Jonita Šeščilaitė
Rezervacijai:
+370 669 09546
Degustacijų pateikimo laikas:
II – V 18:00 – 23:00
Rezervacijai skirtas laikas – 2,5 val.
Paskutinės rezervacijos priimamos 21:30 val.