restaurant-cover

Babble

„Babble“ tikime, kad galime sukurti džiaugsmo, ryšio ir kulinarinių tyrinėjimų akimirkas. Mūsų gyvybingoje bendruomenės atmosferoje dienos atrodo kaip pokyliai, o vakarai yra priežastis švęsti. Mūsų meniu tikslas – paskatinti svečius dalintis, tyrinėti naujus skonius ir mėgautis įvairia Viduržemio jūros regiono virtuve, nesvarbu, ar tai sultingas kepsnys, šviežia žuvis ar žuvies crudo – kiekvienas galės atrasti ir paragauti kartu.

Apie restoraną

Gastronomijos savaitės metu įprasti nostalgiški lietuviški produktai įgaus naują formatą, o tam panaudosime senas gamybos technikas – rūkysim, sūdysim ir džiovinsim. Šiene rūkytas lietuviškas sūris, sūdyta ir džiovinta žuvis, – vieni iš produktų, kuriuos ragausite vakarienės metu.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Lietuviški sūriai | fermentuotos uogos ir daržovės

Sūdytas ešerys | pušų gelis | peletrūnas

Šiene ir kadagiuose rūkyta antis | perlinės kruopos | gelteklės

Šakotis | kepti obuoliai | spanguolės

Gedimino pr. 39, Vilnius

Virtuvės šefai – Dominykas Baronas ir Jonita Šeščilaitė

Rezervacijai:

+370 669 09546

Degustacijų pateikimo laikas:

II – V 18:00 – 23:00

Rezervacijai skirtas laikas – 2,5 val.

Paskutinės rezervacijos priimamos 21:30 val.

Galerija