STEBUKLAI yra pasiruošę kiekvienai progai ir skoniui. Nesvarbu, ar prisijungėte prie mūsų pietauti, mėgaujatės mūsų sukurtais patiekalais, ar dalyvaujate viename iš mūsų specialių degustacinių renginių. Mūsų raw ir ant grotelių ruošti patiekalai demonstruoja geriausia, ką gali pasiūlyti abu pasauliai – nuo subtilaus tartaro ir ceviche meno iki atmintyje išliekančio puikiai keptos mėsos ir sezoninės žuvies žavesio.
Rudens sezonas „Stebukluose” išryškina vietinių produktų turtus. Įkvėpti lietuviškais paprastais ir natūraliais ingredientais, pasitelkiant naujomis tendencijomis bei technika, sukūrėme degustacinį meniu, kuriame, atrasite senai pažįstamus ir šiuolaikinius skonius. Kviečiame pajusti ir suprasti skirtingų skonių, tekstūrų ir aromatų subtilybes.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
BULVINIS BLYNAS
Grietinė | upėtakio ikrai.
RŪKYTOS SKUMBRĖS TARTARAS
Pasukų ir krienų padažas| krapai | petražolės | ruginė salyklo duona.
JAUTIENOS ŽANDAI
Lauže keptos bulvės espuma | miško grybų duxelle | marinuotos garstyčių sėklos.
SKRUZDĖLYNAS
Aguonos | karamelė | medaus ledai | aviečių pudra.
ŠEFO KOMPLIMENTAS (po vakarienės)
L. Stuokos-Gucevičiaus g. 1, Vilnius
Virtuvės šefas – Mantas Mikelskas
Rezervacijai:
+370 694 98978
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 18:00 – 21:00