restaurant-cover

Stebuklai | Katedra

STEBUKLAI yra pasiruošę kiekvienai progai ir skoniui. Nesvarbu, ar prisijungėte prie mūsų pietauti, mėgaujatės mūsų sukurtais patiekalais, ar dalyvaujate viename iš mūsų specialių degustacinių renginių. Mūsų raw ir ant grotelių ruošti patiekalai demonstruoja geriausia, ką gali pasiūlyti abu pasauliai – nuo ​​subtilaus tartaro ir ceviche meno iki atmintyje išliekančio puikiai keptos mėsos ir sezoninės žuvies žavesio.

Apie restoraną

Rudens sezonas „Stebukluose” išryškina vietinių produktų turtus. Įkvėpti lietuviškais paprastais ir natūraliais ingredientais, pasitelkiant naujomis tendencijomis bei technika, sukūrėme degustacinį meniu, kuriame, atrasite senai pažįstamus ir šiuolaikinius skonius. Kviečiame pajusti ir suprasti skirtingų skonių, tekstūrų ir aromatų subtilybes.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

BULVINIS BLYNAS

Grietinė | upėtakio ikrai.

RŪKYTOS SKUMBRĖS TARTARAS

Pasukų ir krienų padažas| krapai | petražolės | ruginė salyklo duona.

JAUTIENOS ŽANDAI

Lauže keptos bulvės espuma | miško grybų duxelle | marinuotos garstyčių sėklos.

SKRUZDĖLYNAS

Aguonos | karamelė | medaus ledai | aviečių pudra.

ŠEFO KOMPLIMENTAS (po vakarienės)

L. Stuokos-Gucevičiaus g. 1, Vilnius

Virtuvės šefas – Mantas Mikelskas

Rezervacijai:

+370 694 98978

katedra@stebuklai.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 18:00 – 21:00

Galerija