restaurant-cover

14Horses

Restoranas reprezentuoja lietuvišką florą ir fauną naudojant išskirtinai tik vietinius produktus. Patiekalų daugiasluoksniškumą įtakoja tarptautinės kulinarinės technikos ir tradicijos.

Apie restoraną

Meniu sudarymui naudojami Lietuvoje užauginti produktai, tačiau ingredientų kombinacijos ar patiekalai atspindės keleto skirtingų šalių virtuves.

MENIU

ŠEFO KOMPLIMENTAS

Pizza fritta / marinuota sezoninė žuvis

PIRMASIS PATIEKALAS

KFC danteniai / bbq padažas

ANTRASIS PATIEKALAS

Moliūgų gnocchi / lazdyno riešutų kremas

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Jaučio kepenų tonkatsu / saldžiu raugu kildintas bulvių ragaišis

SALDUS MOMENTAS

Kriaušių charlotte / kankorėžių ledai

Virtuvės šefas – Justinas Misius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Dominikonų g. 11, Vilnius

Rezervacijai:

+370 612 50845

14horses@bfr.lt

www.14horses.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

II - VI   17.00 – 23.00

Galerija