Restoranas reprezentuoja lietuvišką florą ir fauną naudojant išskirtinai tik vietinius produktus. Patiekalų daugiasluoksniškumą įtakoja tarptautinės kulinarinės technikos ir tradicijos.
Meniu sudarymui naudojami Lietuvoje užauginti produktai, tačiau ingredientų kombinacijos ar patiekalai atspindės keleto skirtingų šalių virtuves.
MENIU
ŠEFO KOMPLIMENTAS
Pizza fritta / marinuota sezoninė žuvis
PIRMASIS PATIEKALAS
KFC danteniai / bbq padažas
ANTRASIS PATIEKALAS
Moliūgų gnocchi / lazdyno riešutų kremas
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Jaučio kepenų tonkatsu / saldžiu raugu kildintas bulvių ragaišis
SALDUS MOMENTAS
Kriaušių charlotte / kankorėžių ledai
Virtuvės šefas – Justinas Misius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Dominikonų g. 11, Vilnius
Rezervacijai:
+370 612 50845
Degustacijų pateikimo laikas:
II - VI 17.00 – 23.00