restaurant-cover

14Horses

Kartais pavadiname 14Horses restoraną, keliaujančiu restoranu. Taip jau išėjo, kad tai jau trečioji 14Horses lokacija, o dėl nuolatinių identiteto paieškų kartu keitėsi bei gryninosi konceptas. Tačiau šįkart drąsiai sakome, kad pažabojome savus žirgus ir apsistojome Senatorių Pasaže ilgam!

Apie restoraną

Visgi esminė viso pasakojimo linija nepasikeitė – lietuviški ingredientai nugula lėkštėse gamtos padiktuotu ritmu, o metų laikų kaitos nepamesti padeda mūsų ekologinis Farmer’s Circle ūkis įsikūręs vos 40 km nuo Vilniaus, bei ūkininkai iš kitų fermų, su kuriais bendradarbiaujame ištisus metus.

Visą vakarienę supakavome į keturių žingsnių laisvo pasirinkimo meniu su fiksuota kaina, kuriame užkandis, pagrindinis ir desertas atskleidžia pilną 14Horses filosofijos vaizdą, pagrįstą vietinės virtuvės principais.

Už 14Horses vadžių stovi: virtuvės vadovas Justinas Misius bei restorano vadovas Tomas Maročkina.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Keturių patiekalų vakarienė susidedanti iš dviejų užkandžių, pagrindinio patiekalo ir deserto. Lėkštėse nuguls vietiniai bei sezoniniai ingredientai. Turint alergijų ar mitybinių pageidavimų būtina informuoti iš anksto.

Raugo duonelė | grilyje keptas šamas | eglių šakelių kondimentas

Alaus traškutis| jautienos kumpis | marinuotos kriaušės

Starkis en brioche | eringi | raugintų kopūstų padažas

Napoleonas | THICH ledai

Dominikonų g. 11, Vilnius

Virtuvės šefas – Justinas Misius

Rezervacijai:

+370 612 50845

14horses@bfr.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

II – VI 17:00 – 23:00

Galerija