Savi prieskoniai pasaulio puoduose
Vakarienių datos:
- Lapkričio 4d. 19.00 val
- Lapkričio 5d. 19.00 val
- Lapkričio 6d. 19.00 val
- Lapkričio 7d. 19.00 val
Renginio vieta: Aukštaičių g. 7, Vilnius
Gastronomijos savaitė ’24 Paupio turguje – Savi prieskoniai svetimuose puoduose.
Viena lėta ir labai maloni vakarienė – 5 virtuvės šefų kulinariniai kūriniai, kuriuose jie atskleis lietuviškų patiekalų interpretacijas pagal skirtingų pasaulio šalių virtuves. Kiekvienas kąsnis taps kelione, kurią papildys subtiliai suderinti lietuviški vynai ir kokteiliai. Laukia įdomios maisto istorijos, staigmenos ir komplimentai.
Atraskite mums taip artimas maisto tradicijas naujai – leiskitės į gastronominį kultūrų draugystės nuotykį.
Vakarienės patiekalus kurs šių restoranų šefai:
- Burna House
- Yakitori
- Mollusca
- Cheesy Heads
- Sugamour
***
Cheesy heads
NAMINĖ FOCACCIA DUONELĖ SU ŠALTIBARŠČIŲ SVIESTU
Stikliukas apetitui sužadinti
Mollusca
RŪKYTAS UNGURYS PATALUOSE
Apvirtos gruzdintos bulvės | burokėlių kremas | krienų majonezas | marinuoti agurkai | rūkyta ungurio filė | marinuotos garstyčios | kanapių sėklos | krapai.
ALITA Reserve Méthode Traditionnelle Brut / ALITA LIVI pusiau sausas (nealkoholinis)
Cheesy Heads
MOZZARELLA SŪRIU ĮDARYTAS BULVIŲ KROKETAS SU KRAPŲ PESTO IR ŠONINĖS DŽEMU
VORUTA Blossom obuolių, svarainių, liepžiedžių / VORUTA vaisių nealkoholinis
Yakitori
KORĖJIETIŠKO STILIAUS TRADICINIAI BALANDĖLIAI
Kim chi kopūstai įdaryti kiauliena su keptu lotosu | gochujang padažas.
VORUTA Reserve gervuogių vynas / VORUTA Juodųjų Serbentų nealkoholinis
Burna House
KEPTA SILKĖ SU TRAŠKIA KRAPŲ PLUTELE
Bulvių ir burokėlių kepti blyneliai,krienų tyrė | morkų perliukai | kanapių sėklos.
Sodo martini – gaivus obuolių ir agurkų derinys / Naminė mūsų gamybos duonos gira
Sugamour
AGUONINIS PYRAGAITIS
ALITA Classic Sweet /ALITA LIVI sweet nealkoholinis
Rezervacijai:
+370 629 67388
Ekskursijos kaina:
50 Eur / Asm. be gėrimų
Bilietus pirkti čia: