restaurant-cover

Gastrolės POP UP Vilniaus geležinkelio stotyje

Gastronomijos pasaulis vystosi per dalijimąsi, eksperimentus, derinimą ir prisitaikymą. Ne paslaptis, kad mums geriausia valgyti tai kas prieinama mūsų regione ir gali natūraliai jame užaugti. Ką parsivežame iš svetur mes adaptuojame taip kad būtų priimtina mūsų svečio skonio supratimui.

Gastrolės – kūrybinė virtuvė, surinkusi geriausias patirtis ir tradicijas iš skirtingų virtuvių ir šalių. Mums labai patinka kurti maistą! Maistas gali ne tik pasotinti, jis padeda bendrauti, sukuria emociją, stebina, žavi ir įkvepia – tokį maistą mes kuriame. Išskirtiniai skoniai, unikalūs sprendimai, originali serviruotė, spalvos ir ingredientai – visa tai mūsų aistra ir kasdienybė.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

RŪKYTAS UNGURYS

Saldžiarūgštės auksinių burokėlių ir obuolių salotos | burokėlių želė | vonton traškučiai.

SODRAUS SKONIO JAUČIO LIEŽUVIO GRIEŽINĖLIAI

Cinamoniniu majonezo padažas | karamelizuoti putpelių kiaušiniai | skaidrūs auksinių obuolių griežinėliai.

VĖŽIAGYVIŲ SULTINYS SU RŪKYTU ŠAMU

Deginti porai | vėžių uodegėlės | svogūnų kremas | miško grybai | krapų aliejus.

LĖTAI TROŠKINTI JAUTIENOS SKRUOSTAI

Kreminė bulvių košė | jaunos karamelizuotos morkytės | traškūs svogūnai | laiškinsis česnakas | degintų jautienos kaulų padažas.

ARBA

ŠAMAS SU MOLIŪGŲ KREMU

Spalvoti burokėliai | sviestinis padažas | jaunos degintos daržovės | upėtakio ikrai.

AUTORINĖ KONDITERINĖ STAIGMENA

Kuri nukels Jus į nostalgišką nuotykio laukimą, kai stotelėje sustos traukinys ir kol jis stovi tėvai leis greitai įsigyti skanėstą.

Vilniaus geležinkelio stotis

Rezervacijai:

+370 620 37825

info@gastroles.com

www.gastrolesstotyje.lt

Degustacijų pateikimo (darbo) laikas:

III – V 17:30 – 23:00