Gastrolės POP UP Vilniaus geležinkelio stotyje
Gastronomijos pasaulis vystosi per dalijimąsi, eksperimentus, derinimą ir prisitaikymą. Ne paslaptis, kad mums geriausia valgyti tai kas prieinama mūsų regione ir gali natūraliai jame užaugti. Ką parsivežame iš svetur mes adaptuojame taip kad būtų priimtina mūsų svečio skonio supratimui.
Gastrolės – kūrybinė virtuvė, surinkusi geriausias patirtis ir tradicijas iš skirtingų virtuvių ir šalių. Mums labai patinka kurti maistą! Maistas gali ne tik pasotinti, jis padeda bendrauti, sukuria emociją, stebina, žavi ir įkvepia – tokį maistą mes kuriame. Išskirtiniai skoniai, unikalūs sprendimai, originali serviruotė, spalvos ir ingredientai – visa tai mūsų aistra ir kasdienybė.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
RŪKYTAS UNGURYS
Saldžiarūgštės auksinių burokėlių ir obuolių salotos | burokėlių želė | vonton traškučiai.
SODRAUS SKONIO JAUČIO LIEŽUVIO GRIEŽINĖLIAI
Cinamoniniu majonezo padažas | karamelizuoti putpelių kiaušiniai | skaidrūs auksinių obuolių griežinėliai.
VĖŽIAGYVIŲ SULTINYS SU RŪKYTU ŠAMU
Deginti porai | vėžių uodegėlės | svogūnų kremas | miško grybai | krapų aliejus.
LĖTAI TROŠKINTI JAUTIENOS SKRUOSTAI
Kreminė bulvių košė | jaunos karamelizuotos morkytės | traškūs svogūnai | laiškinsis česnakas | degintų jautienos kaulų padažas.
ARBA
ŠAMAS SU MOLIŪGŲ KREMU
Spalvoti burokėliai | sviestinis padažas | jaunos degintos daržovės | upėtakio ikrai.
AUTORINĖ KONDITERINĖ STAIGMENA
Kuri nukels Jus į nostalgišką nuotykio laukimą, kai stotelėje sustos traukinys ir kol jis stovi tėvai leis greitai įsigyti skanėstą.
Vilniaus geležinkelio stotis
Rezervacijai:
+370 620 37825
Degustacijų pateikimo (darbo) laikas:
III – V 17:30 – 23:00